marți, 23 aprilie 2013

Ziua Naţională a Bibliotecarului

 
   În fiecare an, începând din 2005, pe data de 23 aprilie se sărbătorește Ziua Națională a Bibliotecarului, concomitent cu Ziua Internațională a Cărții și a Dreptului de Autor.
    Anul acesta, Biblioteca Județeană ,,I.G.Bibicescu” Mehedinți a fost implicată, ca și organizator, în Proiectul ,,Drumul cărții”, desfășurat în perioada 21-22 aprilie 2013. În cadrul acestui proiect:
      - a fost organizat un Târg de carte- la care au fost prezente edituri din: București, Târgoviște, Craiova, Pitești, Timișoara, Drobeta-Turnu Severin-
   
 
 
         - au avut loc întîlniri cu scriitori, lansări de carte... 
 
     Bibliotecarii Bibliotecii Județene Mehedinți au profitat de locația aleasă pentru aceste evenimente și au hotărât să promoveze biblioteca ,, în stradă” printre potențialii utilizatori prin materiale ce fac cunoscute serviciile oferite de fiecare secție în parte. De asemenea, au împărțit semne de carte, calendare, baloane cu însemnele bibliotecii noastre.
 


 
 
 
        Astfel, Ziua Bibliotecarului și Ziua Internațională a Cărții și a Dreptului de Autor din 2013 a fost sărbătorită într-un mod inedit de către membrii Filialei Mehedinți a ANBPR.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu