marți, 15 octombrie 2013

SmartLibraries

       Cea de-a  XXIV-a Conferinţă Naţională a ANBPR a fost găzduită de  Biblioteca Judeţeană ,,Astra" Sibiu, în perioada 10-12 octombrie 2013. Conferinţa SmartLibraries a reunit la Sibiu bibliotecari din toate tipurile de biblioteci din ţară.
        În prima zi, după deschiderea oficială, a început ,,Maratonul ideilor deştepte": prezentarea unor perspective inedite de receptare a mesajului bibliotecii publice din România în mediile conexe: academic, editorial, publicitar, artistic, managerial. În continuare au avut loc ,,Atelierele Smart": prezentări ale Centrelor de excelenţă( Braşov, Cluj şi Galaţi), dar şi al altor servicii cu rol revoluţionar( Gorj, Iaşi şi Sibiu).
       Ziua a 2-a a Conferinţei a continuat ,,Maratonul ideilor deştepte" urmat, în partea a doua a zilei, de un ,,Târg al serviciilor smart de bibliotecă".




 
       A treia, şi ultima, zi a Conferinţei ANBPR a constat într-un SmartTour: la Biertan, la inaugurarea ,,Lăzii de breslă"  şi la Biblioteca  Marpod- ,,Borcanul cu Dulceţă de Poveşti", ambele exemple concrete de rebranding cultural în bibliotecile publice sibiene.
         
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu