miercuri, 21 august 2019

Membri de onoare ai ANBPR


   În contextul Conferinţei Naţionale a ANBPR din primăvară, a avut loc Adunarea Generală a Asociaţiei. Pe Ordinea de zi a întâlnirii s-au regăsit și propunerile de membri de onoare ai Asociaţiei, în scopul de a fi  aprobate de acest for, potrivit Regulamentului de funcționare a ANBPR.
    Participanţii la Adunarea Generală a Asociaţiei au decis acordarea titlului de membri de onoare ai ANBPR următorilor colegi, care, prin munca şi devotamentul personal, dar și prin dedicarea arătată cauzei bibliotecilor publice şi breslei bibliotecarilor, pe care le-au servit şi în care au crezut şi continuă să creadă cu tărie, au demonstrat că merită cu prisosință această recunoaștere: Doina Popa, Silvia Nestorescu, Constantin Bostan, Eugen Iordache, Olimpia Pop, Dimitrie Poptămaş, Florin Didilescu, Ion Onuc Nemeş, Avram Iancu, Paul-Andre Baran şi Elena Poamă.
    Este doar o mică dovadă de recunoaştere a meritelor lor din partea Asociaţiei noastre, dar și expresia respectului şi a aprecierii  pentru activitatea acestora.
     Felicitări şi calde mulţumiri pentru munca depusă la edificarea bibliotecilor publice, ca instituţii strategice ale societăţii, şi la organizarea asociativă a bibliotecarilor, precum și  pentru exemplul de solidaritate  oferit!
                                                                                    Preluată de pe site-ul ANBPR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu