marți, 15 aprilie 2014

Școala altfel : Să știi mai multe, să fii mai bun! - 2014

În săptămâna 7-11 aprilie 2014, în cadrul programului  ,,Școala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, pe lângă vizite la muzeu, la sediile de poliție și pompieri... Biblioteca Județeană ,,I.G.Bibicescu” Mehedinți, a fost aleasă de multe școli și grădinițe din Drobeta Turnu Severin pentru a-și  petrece timpul ,,altfel” și a afla lucruri noi. Astfel, au avut loc vizite în cadrul cărora elevii au aflat istoricul bibliotecii și le-au fost prezentate secțiile și serviciile bibliotecii.


 De asemenea, elevii au putut fi ,,Bibliotecar Voluntar” pentru o zi, timp în care s-au familiarizat cu ceea ce presupune munca de bibliotecar într-o secție de împrumut a bibliotecii: înscrierea cititorilor, aranjarea cărților la raft.......


   Elevii au avut parte şi de sesiuni informative asupra regulilor de igienă și a unui stil de viață sănătos organizate de   Biblioteca Județeană Mehedinți, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Mehedinți.












Ne bucurăm că, pe lângă vechii prieteni și parteneri ai bibliotecii noastre, am reușit să atragem noi participanți( care sperăm să ne devină parteneri statornici) la activitățile desfășurate în această săptămână în Biblioteca Județeană ,,I.G.Bibicescu”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu