duminică, 10 mai 2015

SPACE- Biblioteci Creative și Comunități conectate

     
 
 
 
  În perioada 7-8 mai 2015, a avut loc, la Băile Felix, Conferința de primăvară a ANBPR, organizată în colaborare cu Biblioteca Județeană ,,Gh. Șincai” Bihor.  Evenimentul cu tema:
,,SPACE-Biblioteci Creative și Comunități Conectate” se înscrie în seria conferințelor profesionale tradiționale ale Asociației.



    ,,La începutul lunii mai a acestui an, ANBPR a împlinit 25 de ani de activitate neîntreruptă. Acest moment aniversar reprezintă atât un prilej de analiză a activității, cât și o bună ocazie de evaluare a performanțelor, de planificare și de validare a strategiilor pe termen lung . Odată cu maturitatea organizațională, ne dorim să le propunem colegilor noștri bibliotecari activități profesionale din ce în ce mai stimulative și mai creative. Acesta este și motivul pentru care Conferința ANBPR de la Băile Felix va fi dedicată proiectelor originale și rețelelor interconectate ANBPR – biblioteci - filiale, precum și comunității largi”, a declarat Președintele ANBPR, Dragoș-Adrian Neagu.

La eveniment au participat bibliotecari, parteneri, colaboratori, dar și reprezentanți ai mediului de business și ONG, precum și oficialități locale. Prin tema propusă pentru Conferință, s-a dorit prezentarea unor exemple de bună-practică în domeniul proiectelor și inițiativelor de dezvoltare comunitară, cu participarea voluntarilor și a altor suporteri locali ai bibliotecilor.
                                         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu