joi, 15 martie 2012

Cafeneaua profesională ANBPR - Băile Herculane

      Nou reînființată, Filiala ANBPR Mehedinți a  fost invitată să participe la cea de-a șaptea Cafenea Profesională a ANBPR desfășurată în stațiunea Băile Herculane, în intervalul 27-29 iulie 2011.Dedicată bibliotecarilor din zona de Vest a țării, această ediție a Cafenelei a conectat la dialog membrii ANBPR din județele Hunedoara, Arad, Timiș, Caraș-Severin și Mehedinți.

      Pe agenda întâlnirii de la Herculane s-au regăsit subiecte de cultură organizațională și dezbateri aplicate privind metodologia de lucru la nivel de filiale. Tot la Herculane, conducerile Filialelor ANBPR din cele cinci judeţe au beneficiat de o sesiune de training în management asociativ. Liderii locali ai ANBPR au aflat astfel  care sunt principalele oportunităţi de finanţare, care sunt politicile interne la nivel de organizaţie, în ce constă oferta organizaţională a Centrului propriu de Formare Profesională şi multe altele.
       Acestă formă de interacţiune între bibliotecarii membrii ai ANBPR  a fost nouă pentru noi, dar am învăţat că împreună putem găsi soluţii la problemele noastre. Cu toţii am fost încurajaţi să participăm la discuţii, fiecare paticipant la Cafenea putând să contribuie cu experienţa şi cunoştinţele sale la temele dezbătute.
        Întâlnirea a avut o valoare simbolică, fiind prima întrunire a membrilor ANBPR după ce Asociația a atins performanța de a avea filiale în toate județele țării.

          Pe de altă parte, cu această Cafenea se încheie un circuit național prin care conducerea ANBPR s-a aflat în contact direct cu membrii din structurile din teritoriu.
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu